torstai 13. joulukuuta 2012

Kynsilakanpoistoainetta & kynnen tasottajaa

Kävin pari päivää sitten Keskisellä ja ostin asetonitonta kynsilakanpoistoainetta. En oo aiemmin jaksanut kiinnittää huomiota kynsilakanpoistoaineen laatuun ennen kuin aloin selvittelemään asetonisen ja asetonittoman aineen eroavaisuuksia. Oman käsitykseni mukaan asetoniton aine on hellävaraisempaa kynsille kun taas asetonia sisältävä on vähän vahvempaa, mutta kynsilakat lähtee helpommin. Kannattaa siis valita käyttötarkoituksen mukaisesti asetonitonta poistoainetta helppoon poistoon ja asetonillista kynsiin, joissa on 
esim. paljon trasseja monen päällyslakkakerroksen alla. 

HUOM. Puhun  luonnollisista kynsistä! Mulla ei oo mitään tietoa, minkä tyyppistä ainetta esimerkiksi rakennekynsiin kannattaa käyttää.

Keskiseltä lähti myös mukaan Mavalan lakka, joka tasoittaa epätasaisen kynnen ja tekee pinnasta sileän. Erittäin hyvä ostos. Tekee ranskalaisesta manikyyristä paremman näköisen. Tyytyväisen tuloksen sain kahdella lakkakerroksella.



~ Mavala - Ridge Filler
~ Trind - Top coat
~ Essie - Lilacism
+ kynsitarrat

Ai niin, muistin, että lupasin kertoa mielipiteeni noista Trindin lakoista. Oon erittäin tyytyväinen päällyslakkaan.  Kuivumisaika on yllättävän nopea! Kuvasta näkyy kuinka etusormen kynsi on lakattu Mavalan päällyslakalla:  kynnet on täynnä ilmakuplia tai jotain vastaavaa. Muut kynnet ovat nätin sileitä. En sitten tiedä, johtuiko tulos siitä, että Mavalan lakassa oli vain jämät purkin pohjalla? 

Btw, mihin mun jouluteema jäi?

3 kommenttia:

  1. Onko alimman kuvan mavalan lakka se joka tasoittaa kynnen pinnan? Itse kun tarvitsisin sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on. Ihan tosi hyvä lakka ja sopii myös ihan tavallisten lakkojen alle peittämään uurteet ym. muut epätasaisuudet. :)

      Poista
    2. Kiitos :) Eikun sitä metsästämään

      Poista