sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Glittergeelikynnet

Viime geelikynnet pysyi mulla about viikon ja sen jälkeen pikkurillin kynsi irtosi. Tein sitten teon mitä ei saisi tehdä, eli revein muut kynnet myöskin. Tuloksena omaa kynttä lähti hieman mukana, mutta se oli kyllä odotettavissa ennen kuin niitä rupesin repimään. Tietenkin ennen repimistä liuotin kynsiä hetken asetonissa, sillä sen pitäisi syövyttää geeliä. 

Annoin kynsien levätä muutaman päivän ja aloin sitten tekemään uusia geelikynsiä. Onnistuin mielestäni huomattavasti paremmin kun viime kerralla. Geeliä ei levinnyt kynsinauhoille ja niin sanottu C-kaaren tekeminen kynnelle onnistui paremmin. Vieläkin onnistuin kuluttamaan törkeän paljon aikaa tekemiseen. Suunnilleen saman verran kuin viimeksikin. Tällä kertaa tein kynsistä pidemmät ja jätin muodon neliskanttiksi päistä, enkä viilannut mitään pyöreää kummallista muotoa niinkuin viimeksi. Saattaa olla, teen jonkun pienen lakkauksen vielä kynsiin myöhemmin. Koitan viihtyä näillä ainakin muutan päivän ennen kun rupean lakkaamaan mitään kuvioita. Ainut huono puoli näissä kynsissä on käytännöllisyys. Esim. näppäimillä kirjoittaminen sormenpäillä on mahdotonta ja pienien tavaroiden nostaminen pinnoilta tuottaa vaikeuksia.

Ps. Huomatkaahan kuvien laatu! Uusi kamera tuli kyllä tarpeeseen.

3 kommenttia:

  1. Tulevana viikonloppuna on mun ja hannan vuoro saada tollaset!? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on yks tietty geeli tosi lopussa ja mun ptiäis saada sitä lisää. Tilaan sen varmaan maanantaina ja jos se ehtii tulla viikonlopuks niin sitten onnistuu! (=

      Poista