sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Muunnelmaa viime geelikynsistä

Tässä nyt pieni muunnelma viime geelikynsistä. Meinasin pistää näihin muutaman strassin, mutta päätin kuitenkin olla laittamatta. Ihan kivat näinkin. Pari päivää sitten, kun olin kaupassa eräs myyjä jopa kiinnnostui mun kynsistä ja kehui kovasti. Oli kyllä tosi kiva kuulla positiivista palautetta!
Muutamalle kaverille oli tarkoitus tehdä geelikynnet tänä viikonloppuna, mutta se jäi sitten väliin. Ongelmana tässä hommassa on sekin, että kuka jaksaa istua paikallaan niin kauan kun teen kaiken niin hitaasti? No mutta, jos kärsivällisyyttä riittää niin tervetuloa. :)


6 kommenttia:

  1. ihan liian pitkät, nää alkaa näyttää jo todella typerältä. Kohtuus kaikessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no makunsa kullakin tietenkin. Pitkä malli rakenekkynsissä on hyvinkin yleistä. Onkohan anonyymin ensimmäinen kerta kun näkee rakennekynnet? Omasta mielestäni pitkät kynnet näyttävät hyvältä. Kiitos palautteesta. :)

      Poista
    2. Justiinsa hyvän kokoiset mielestäni. Ennen koristelulisäystä kynnet näyttivät vähän tylsemmiltä, mutta nyt kyllä mahtavat! Tykkään!! :)

      Poista
    3. Itsekin pidän näistä enemmän tämän koristelun jälkeen.
      Kiitos ja kiva kun tykkäät! :)

      Poista
  2. mun mielestä ei oo yhtään liian pitkät ja yleensähän ne on noin pitkiä :) tosin pitkillä kynsillä on ainakin alkuun hankala olla ja itse en eden farkkuja meinannut kiinni saada kun oli rakennekynnet :D

    Tää kuviointi muuten on tosi kiva, oot taitava tekee näitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Hahah tuttu tunne! Alussa oli kyllä hieman vaikeuksia kynsien kanssa kun oli niin pitkät. Kynsiin kuitenkin tottuu aika nopeasti :)

      Poista